Epoxy er et gulv, der består af to komponenter - en base og en hærder. Epoxy er et meget slidstærkt og funktionelt materiale, og derfor er det et populært valg til rum, der gerne skal kunne holde til dét ekstra slid. Det kan bruges som gulv i industrilokaler, storkøkkener, lager/køregange og garager, men også i private husholdninger kan epoxy med fordel bruges, hvis du ønsker et simpelt og rengøringsvenligt gulv.

Hos Modegulve står vi klar til at hjælpe dig med at lægge epoxy gulv fra bunden. Vi rådgiver dig gennem alle faser, gør underlaget klar og monterer dit nye gulv. Husk på, at der skelnes mellem epoxy gulvbelægning og epoxymaling.

Hvilke fordele er der ved epoxy gulv?

Inden du beslutter dig for, hvilken type gulvbelægning du ønsker, er det værd at kende til de fordele, som epoxy gulv kan tilbyde dig:

  • Slidstærkt - først og fremmest er epoxy kendt for sin ekstremt gode modstandsdygtighed. Det er lagets tykkelse, der afgør, hvor slidstærkt dit epoxy gulv er. Et tyndt lag, der trækkes ud med en spartel, giver et mere robust gulv, end hvis det rulles ud.
  • Skridsikkert - epoxy er et skridsikkert materiale, og det er derfor med til at øge arbejdssikkerheden i produktionslokaler, lager- og maskinrum m.m.
  • Vandtæt - er du på udkig efter et funktionelt og minimalistisk gulv til et vådrum, så kan epoxy med fordel bruges. Gulvet er vandtæt og egner sig derfor godt til badeværelser, bryggers, brusekabiner og andet.
  • Rengøringsvenligt - i en travl hverdag kan vedligeholdelsen være noget af en udfordring. Med epoxy får du heldigvis en nem rengøring og vedligeholdelse, så du kan spare tid i hverdagen.

Bliv klogere på prisen af epoxy gulv

Prisen på epoxy gulv varierer fra opgave til opgave, og flere parametre er i spil, før vi kan give dig det færdige tilbud på montering af epoxy gulv.

  • Areal - det er afgørende for prisen, hvor stort et areal du ønsker at få belagt med epoxy-materiale. Vi hjælper dig med at rådgive omkring mængden af epoxy, der skal bruges, for at du får den ønskede effekt.
  • Underlag - er underlaget rent, tørt og fast? Vi kan hjælpe dig med at vurdere, om underlaget er, som det skal være, før du får lagt epoxy gulv. Ellers står vi klar til at hjælpe dig med at udjævne og gøre underlaget klar, så du kan få det bedste resultat af dit nye epoxy gulv. Prisen for hele gulvmonteringen afhænger derfor også af, om der skal forberedelser til inden materialet påføres.
  • Type/lag epoxy - som tidligere nævnt findes der to typer epoxy, nemlig epoxy gulvbelægning og epoxymaling. Prisen afhænger af, hvilken type du ønsker - og ikke mindst hvor tykt laget skal være.

Er du nysgerrig på at høre mere? Du er altid velkommen til at kontakte os hos Modegulve, så vi kan give dig professionel rådgivning, et uforpligtende tilbud og en skarp pris på epoxy gulv.