Er du interesseret i et slidstærkt og holdbart gulv? så kan et polyurethan gulv muligvis være en løsning for dig! 

Med placering i Odense, leverer vi gulvlægning til kunder på hele Fyn og i Trekantsområdet herunder Vejle, Kolding og Fredericia.

Kontakt os

Hvad er polyurethan gulv?

Polyurethan er et plastprodukt, der kan variere i både stivhed og massefylde, alt efter hvilken kemisk proces det har været igennem. 

Polyurethan gulv også kendt med forkortelsen pu gulv, er først og fremmest et populært valg til gulvbelægning hos både private og virksomheder. Det er et praktisk valg med mange farvekombinationer.

Husk på, at polyurethan gulv er flydende, som giver en tynd gulvbelægning. Derfor er det særligt vigtigt, at underlaget er jævnt og uden huller, så du får de bedste betingelser for et lækkert polyurethan gulv.

Hos Modegulve kan vi hjælpe dig med at sikre, at underlaget er klar til at få påføring af polyurethan gulv. Vi står klar til at rådgive dig om valg af farve og pris, og fører altid dine projekter til dørs fra A til Z.

Fordele ved at vælge polyurethan gulv

Polyurethan er et populært valg for mange, der ønsker at kombinere en minimalistisk indretningsstil med funktionalitet. Når du vælger denne type gulv, kan du se frem til:

 • Fugefrit gulv - polyurethan er et fugefrit gulv. Det betyder, at du ikke skal bruge andre fuger end dem, der er nødvendige for den underliggende konstruktion.
   
 • God komfort, stødabsorberende og lyddæmpende - overfladen føles let blød, komfortabel og er samtidig stødabsorberende og lyddæmpende. Samtidig er gulvet med til at skåne leddene, og derfor egner gulvet sig perfekt til åbne kontorlandskaber, produktionslokaler eller andet industri.
   
 • Vandtæt - gulvet er vandtæt, og derfor egner det sig perfekt til rum som fx bryggers, omklædningsrum m.m.
   
 • Slidstærkt - polyurethan er et syntetisk og stærkt materiale der tåler at få nogle knubs, og du kan derfor se frem til et solidt gulv, der holder til mange års brug - uanset om det er aktive børn eller hjulene fra kontorstolene, der udfordrer det.
   
 • Nem rengøring og vedligeholdelse - er tiden knap i hverdagen, kan du ånde lettet op. Polyurethan gulv er nemlig nemt at rengøre og vedligeholde selv i en travl hverdag. Funktionaliteten er derfor helt i top, når du vælger denne gulvtype.
   
 • Fås i mange farvevarianter - fordele ved polyuretan er, at du kan vælge mellem et hav af forskellige farvevarianter. Det giver dig frie tøjler til at designe dit rum præcis, som du ønsker det.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere? 

Hos Modegulve står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, på påføring af polyurethan gulv. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 93 83 80 69, eller ved at sende en mail til kundeservice@modegulve.dk

Vi glæder os til at se på dine muligheder for et pu gulv. Populære løsninger er for eksempel polyurethan gulv til badeværelset, stuen og køkkener i private hjem. Mulighederne er dog mange, så tøv ikke med spørge os, om opgaven kan lade sig gøre.

Vi servicere kunder på hele Fyn og i Trekantsområdet herunder Vejle, Kolding og Fredericia.