Står du netop til at skulle lægge nyt gulv, og står valget mellem silkecement eller microcement gulv?

I disse år vælger rigtigt mange at ty til netop denne type gulv, fordi det med sit rå betonlook og minimalistiske overflade, passer perfekt ind i en moderne skandinavisk indretning.

Med placering i Odense leverer vi gulvlægning til kunder på hele Fyn, og i trekantsområdet herunder Vejle, Kolding og Fredericia.

Kontakt os

Få lægning af silkecement eller microcement gulv

Hos Modegulve er vi din partner og rådgiver fra dag 1. Vi hjælper dig med valget af silkecement eller microcement gulv, og monterer gerne helt fra bunden, så du kan have glæde af det i mange år.

Underlaget skal være stabilt men ikke nødvendigvis jævnt, når du lægger silkecement eller microcement gulv. Inden du vælger gulv, er det vigtigt, at du får en professionel vurdering, så du er sikker på at få det rigtige underlag i rummet.

microcement gulv til badeværelsetsilkecement gulv

Derfor skal du vælge silkecement eller microcement

Både microcement og silkecement er blevet et populært valg for mange, når der lægges nyt gulv. Det er der flere årsager til:

  • Stærk overflade - med denne type gulv får du en meget stærk overflade, der giver dig en god holdbarhed. Gulvet kan derfor tåle at få lidt knubs, selvom det er kendt for sin fine, tynde overflade.
     
  • Alsidigt underlag – silkecement/microcement er populære valg for mange, fordi det kan påføres stort set alle underlag. Derudover er det også muligt at kombinere med gulvvarme.
     
  • Rengøringsvenligt - funktionaliteten er i top, når du vælger silkecement/microcement gulv. Vægter du derfor en nem og effektiv rengøring, så er dette gulv det rette for dig.
     
  • Fås i mange farver og nuancer - de to typer gulv fås i et utal af microcement farver og varianter, og det behøver derfor ikke at være mørkt, som mange fejlagtigt tror. Du har derfor rig mulighed for at give rummet dit helt eget præg, og skabe en kontrast til omgivelserne.

Gulvtypen egner sig særligt godt som silkecement og microcement til badeværelse og trapper. Men faktisk bliver det fine cement også brugt som materiale, til bordplader i køkkenet eller som et lag på væggene.

Få et uforpligtende tilbud på silkecement eller microcement gulv

Har du spørgsmål til montering af gulvet, prisklasse eller forskellige farvevarianter? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt fra start. Vi hjælper dig med alt lige fra valg af gulvtype til udjævning af overflade og gulvmontage.

Kontakt os på telefon 93838069 eller ved at sende en mail til kundeservice@modegulve.dk

Vi servicere kunder på hele Fyn og i Trekantsområdet herunder Vejle, Kolding og Fredericia.